Zul ariffin girlfriend. Zul Ariffin, Zahirah McWilson Sudah Putus Cinta? 2019-02-14

Zul ariffin girlfriend Rating: 9,7/10 832 reviews

Zul Ariffin Sudah Ada Kekasih Baru

zul ariffin girlfriend

Cuma rasanya ramai yang tidak tahu tentang gosip ini kerana mereka bukan jenis yang canang satu kampung. Terima kasih kerana menjadi pengunjung blog yang tidak seberapa ini. Kami masih berhubung dengan baik dan bersikap profesional. His foray into acting was rather accidental. Jodoh dan pertemuan kan ditangan tuhan, jadi kita tunggu sajalah berita baik itu nanti. Zul Ariffin is a Malaysian model and actor of Malay, Indonesian and Dutch descent.

Next

Ex

zul ariffin girlfriend

Not long after, he decided to quit studying to concentrate on acting. Hubungan cinta mereka memang agak privasi sebelum ini, namun punca perpisahan mereka dikatakan dari pihak ketiga, dimana Zul mempunyai hubungan cinta bersama seorang pelakon wanita bertudung dari Singapura. Jangan dilupa orang yang berkorban untuk kita, yang banyak menolong kita, sentiasa disamping kita. Nantikan sambungan cerita Girlfriend Aku Dari Neraka yang akan muncul secara bersiri di saluran Astro Warna. Penerbit filem, Gayatri Su-Lin Pillai mengakui dia bergaduh dengan bekas kekasihnya, aktor Zul Ariffin hampir setiap hari. Bukan itu sahaja, Gayatri juga memuatnaik gambar bersama ibu Zul sewaktu majlis hari lahirnya.

Next

Actor Zul Ariffin explains X

zul ariffin girlfriend

Berbagai-bagai korban yang kita beri, kita terima, ada yang korban masa, korban duit, korban keringat dan bermacam-macam lagi korban mengikut cara masing-masing. Biography Zulkifli Ariffin; born and raised in Taiping and grew up practically as an only child, as both sisters and brother had left for Kuala Lumpur by the time he was 7 years old. Born and raised in Taiping, Perak, Zulkifli Ariffin, or simply Zul Ariffin, is the youngest of four siblings and is of Malay, Indonesian and Dutch descent. Apabila ada orang yang menganggap saya kembali bercinta bersama Zul, saya tidak mahu mengendahkan perkara tersebut. Selepas perkongsian gambar-gambar tersebut, ramai peminat Zul mahukan pelakon lelaki tersebut kembali bersama Gayatri. Never the mischievous boy, he is well liked by the neighbours.

Next

Zul Ariffin: Saya Kena Paksa Diri Untuk Jadi Gembira

zul ariffin girlfriend

Dengar cerita, punca perpisahan itu juga adalah kerana orang ketiga. Sebalik pergaduhan tersebut, kami berjaya mencapai kata sepakat dan mendapat hasil terbaik untuk filem yang bakal ditayangkan, kata Gayatri kepada Astro Gempak. © Provided by The Star Online. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai gosip skandal tersebut, mari mengikuti penjelasan Zul kepada wartawan yang menemubualnya. He then went on to take up training as a fashion model and started taking part in a few fashion shows in the city. Sebelum ini, sewaktu kontroversi perpisahan mereka berlaku, Gayatri menjelaskan bahawa dia mengambil keputusan untuk tidak berkongsi dengan sesiapa berkaitan apa yang berlaku di antara mereka. Your acting is so good that I can cry, smile and laugh along with it.

Next

movieinfobsyok

zul ariffin girlfriend

Drama 16 episod ini diterbitkan oleh Global Station Sdn Bhd dibawah arahan Raja Ahmad Alauddin. Maklumlah, sebelum ini kan Zul pernah declare bahawa dia sedang bercinta dengan penerbit filem terkenal iaitu Gayatri Su-Lin Pillai. Azhar Arif The 55-year-old, who won Best Film and Best Director at the Malaysia Film Festival in 2008 for Kala Malam Bulan Mengambang, was speaking to the media at a press event promoting Hantu Kak Limah. However, two years in, Zul lost interest and decided to drop out of his studies. Hargailah mereka selagi mereka ada. For starters, clad in a fitted navy blue shirt and a pair of dark wash jeans, the man seated before me looks like he just walked off the cover of a fitness magazine.

Next

Zul Ariffin Has A New Love? And She's Ukrainian

zul ariffin girlfriend

Zul — with Rosyam Nor and Rita Rudaini — wins Best Newcomer at the Malaysia Film Festival for Penanggal. Permainan mudah alih ini boleh dimuat turun secara percuma di App Store dan Play Store. The film opens with the mysterious death of Kak Limah after marrying a younger man, Khuda. Saya dah mengaku awal-awal dah kan, jadi dialah yang ada dalam hati sekarang ni. Saya sendiri tidak boleh mengawal apa yang orang akan cakap dan fikirkan, jadi saya mahu membiarkan sahaja perkara tersebut, katanya ketika sesi temubual di majlis pelancaran permainan mudah alih J Revolusi pada Selasa.

Next

Zul Ariffin, Zahirah McWilson Sudah Putus Cinta?

zul ariffin girlfriend

Actor Zul Ariffin says he also felt at ease working on the set of Hantu Kak Limah even though it was his first time trying his hand at comedy. I promised myself years ago I will not go to any award show unless I was nominated. He had wanted to join the navy but all that changed when he sustained a shoulder injury during a football match at 16. I went out to buy books on how to become an actor. Since young, he has always loved movies. Since then, Zul has been nominated for numerous awards and won the award for Most Popular Actor in a Film at the 2017 Anugerah Bintang Popular Berita Harian. Kitorang kawan-kawan je, sama macam kawan lain, hang out macam tu je.

Next

Zul Ariffin: Saya Kena Paksa Diri Untuk Jadi Gembira

zul ariffin girlfriend

Poklip tidak berani hendak mengiyakan khabar angin tersebut, sebab macam rumit sungguh kisah cinta mereka ini. Saya tak ada sesiapa pun, masih single. Haa, inilah dia wajah Elfaeza Enggan membiarkan perkara itu habis disitu saja, kami pun pergi bertanya dengan Elfaeza sendiri. Dan apa yang menarik perhatian ramai, Gayatri telah memuatnaik gambar bersama bekas teman lelakinya, Zul Ariffin yang merupakan seorang pelakon. Kami pun sibuk bekerja, saya pun busy, jadi apa-apa a bit personal about me, just keep it personal la. Jika hendak dibandingkan dengan Gayatri dan Nasha, rasanya baik Zul Ariffin ambil Nasha Aziz, baru nampak sepadan. So I jogged twice a day, every day, to lose weight.

Next