Kodin 1 merituuli. Kodin1 (Now Closed) 2019-02-10

Kodin 1 merituuli Rating: 6,8/10 265 reviews

Kodin1

kodin 1 merituuli

Bygghemma Groupin liikevaihto on yli 400 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 500 henkilöä Pohjoismaissa. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä! Tulevaisuuden tavoitteena on, että kun asiakas on ostanut tuotteensa Anttilasta, Kodin Ykkösestä tai Anttilan etäkaupasta, hän voi olla varma, että tuotteeseen liittyvät ympäristö- ja eettiset näkökohdat on otettu huomioon ja toiminta kokonaisuudessaan aiheuttaa niin pienen ympäristökuormituksen kuin se on käytännössä mahdollista. Showroomista on mahdollista saada lisätietoa tuotteista ja materiaaleista sekä hakea ostopäätökselle vahvistusta, kertoo Similä. Valikoima kattaa lähes kaiken, mikä liittyy sisustamiseen, remontointiin, asumiseen ja vapaa-ajan viettoon. Yhtiön mukaan asiakkaat ovat toivoneet myymälää, jossa voisi tutustua verkkokaupan tuotteisiin ja saada apua henkilökunnalta. Ruotsalaiskonsernin suunnitelmissa on avata useampia myymälöitä lähitulevaisuudessa. Ketjun suunnitelmissa on avata useita myymälöitä Suomessa lähitulevaisuudessa.

Next

Kodin1 (Now Closed)

kodin 1 merituuli

Lisätietoja: Anttila Oy:n toimitusjohtaja Matti Leminen, puh. Paluun tehnyt Kodin1-ketju avaa ensimmäisen myymälänsä ensi viikon perjantaina kauppakeskus Merituuleen Espooseen. Kodin1 palveluita ovat kokoamis-, paketointi-, sisustus-, kierrätys-, rahoituspalvelut. Ostosten keskittäminen Kodin Ykköseen kannattaa - Ykkösasiakkaana saat enemmän. Kun ympäristöjärjestelmä seuraavassa vaiheessa kattaa myös ostotoiminnat, yhteistyötä tiivistetään tavarantoimittajien kanssa yhteisen ympäristövastuun kantamisessa.

Next

Kodin1 palaa katukuvaan

kodin 1 merituuli

Vuonna 2002 sertifiointiauditoidut kohteet Keskusyksikkö Pitäjänmäki, Helsinki Anttila-tavaratalo Kodin Ykkönen -Tavaratalo Anttila City, Helsinki Kaisa, Helsinki Anttila Espoonlahti, Espoo Länsikeskus, Turku Anttila Kamppi, Helsinki Merituuli, Espoo Anttila Itäkeskus, Helsinki Palokka, Jyväskylä mlk Anttila Jyväskylä Sisustajantori, Oulu Anttila Kajaani Turtola, Tampere Anttila Oulu Varisto, Vantaa Anttila Tampere Anttila Kivikukkaro, Turku Vuonna 2003 sertifiointiauditoidut kohteet Hämeenkylä Jakelukeskus, Vantaa NetAnttila Anttila-tavaratalo Anttila Hyvinkää Anttila Hämeenlinna Anttila Jumbo, Vantaa Anttila Kerava Anttila Kotka Anttila Kuopio Anttila Lahti Anttila Myyrmanni, Vantaa Anttila Salo Anttila Tikkurila, Vantaa Vuonna 2004 sertifiointiauditoidut kohteet Anttila postimyynti Anttila-tavaratalo Anttila Joensuu Anttila Kokkola Anttila Kouvola Anttila Lappeenranta Anttila Pori Anttila Seinäjoki Anttila Vaasa. Ykkösasiakkuus on yksi Suomen arvostetuimmista kanta-asiakkuusohjelmista. Keväällä ulkomyyntitila kasvattaa showroomin tiloja 600 neliöllä. Anttilan konkurssi sulki vanhat Kodin1 -myymälät viime vuoden aikana. Tavoitteena on ympäristöasioiden kokonaishallinta Anttila Oy:n tavoitteena on hallita ympäristöjärjestelmän avulla kaikkien toimintojen aiheuttamia ympäristövaikutuksia tuotteet, pakkaukset, energiankulutus, jätteet, päästöt ilmaan, veteen ja maaperään.

Next

Sisustusmyymälä Kodin1 tekee paluun

kodin 1 merituuli

Katso lisää tietoa myymälöistä, Kodin1 aukioloajoista , valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Konkurssiin menneelle Anttilalle kuulunut Kodin1-toiminimi myytiin viime vuoden lopulla ruotsalaiseen Bygghemma-konserniin kuuluvalle Trademax-yhtiölle. Tavarataloketju Anttilan sisustusmyymälänä toiminut Kodin1 tekee paluun syyskuussa, kun sen ruotsalaisomistaja avaa uuden myymälän Espooseen. Uudesta Kodin1 -myymälästä tulee verkkokaupan showroom eli liikkeeseen voi tulla hypistelemään verkkokaupan suosituimpia tuotteita. Ruotsalainen Bygghemma Group osti Kodin1-brändin ja verkkodomainin marraskuussa. Ohessa näet kuvia Espoon myymälästämme, jossa voit käydä tutustumassa osaan verkkokauppamme laajasta valikoimasta. Sertifioidun ympäristöjärjestelmän eteneminen Anttila Oy:ssä.


Next

Kodin1:n Espoon myymälästä tulee showroom

kodin 1 merituuli

Similän mukaan Kodin1:llä on verkkokaupassa ostettavissa noin 20 000 eri tuotetta. Anttila Oy voi vastata paremmin kiristyvään ympäristölainsäädäntöön mm. Valikoimaan tulee lähinnä huonekaluja ja kodin sisustustavaroita. Kodin1 tarjoaa laatua järkevään hintaan. Ensimmäinen Kodin1 avattiin Turun Länsikeskukseen vuonna 1991 nimellä Kodin Maailma. Valikoimaa kehitetään ja laajennetaan jatkuvasti. Asiakkaat ovat kuitenkin toivoneet paikkaa, jossa tutustua verkkokaupan valikoimaan.

Next

Kodin1 palaa katukuvaan

kodin 1 merituuli

. Laajasta tuotemerkkivalikoimasta löytyy muun muassa Vallila, Finlayson, Sandfield, Luhta ja Nanso. Kodin1 Kodin Ykkösestä kodintekstiilit, matot, huonekkalut, kattaus, sisustus, piha ja puutarha sekä kodinkoneet. Tuotteet voi maksaa liikkeeseen, mutta ne toimitetaan pääsääntöisesti kotiin 5—10 arkipäivän kuluessa. Myymälä avataan Espoon Suomenojalle kauppakeskus Merituuleen.

Next

Kodin1 myymälä Esbo

kodin 1 merituuli

Toimituskulut olivat yleensä 59, 69 tai 79 euroa, yhtiön toimitusjohtaja kertoi tuolloin. Nyt yhtiö sanoo tiedotteessa laskeneensa pienempien pienempien tilausten rahtimaksua 7,95 euroon. Ympäristöjärjestelmän rakentaminen aloitettiin Anttilassa vuonna 2001. NetAnttila on samalla Suomen ensimmäinen sertifioitu etäkauppa. Anttila meni konkurssiin viime vuoden heinäkuussa.

Next

Kodin1 myymälä Esbo

kodin 1 merituuli

Ruotsalaiskonsernin suunnitelmissa on avata useampia myymälöitä lähitulevaisuudessa. Uusi omistaja avaa Kodin1:n vanhan paikalle kauppakeskus Merituuleen Suomenojalle. Esbo - Kauppakeskus Merituuli Tervetuloa myymäläämme, josta löydät valtavan valikoiman niin huonekaluja, ulkokalusteita kuin sisustustuotteitakin! Bygghemma Groupin liikevaihto on yli 400 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 500 henkilöä Pohjoismaissa. Anttila Postimyynti ja NetAnttila-verkkokauppa sertifioitiin helmi- ja huhtikuussa 2004. Yrityskaupan jälkeen Kodin1 on jatkanut toimintaa verkossa. Ruotsalainen Bygghemma-konserni osti Kodin1:n viime joulukuussa.

Next

Kodin1 (Now Closed)

kodin 1 merituuli

Tilauksen teet näppärästi myymälässä tai verkossa, jonka jälkeen tuotteet toimitetaan kotiovellesi tai lähimpään noutopisteeseen. Anttila meni konkurssiin viime vuoden heinäkuussa. Verkkokauppana vuodenvaihteesta toiminut Kodin1 avaa ensimmäisen myymälänsä perjantaina tutulla paikalla Espoossa. Myymälä avataan Espoon Suomenojalle kauppakeskus Merituuleen. Suunnitteilla on avata useita muitakin myymälöitä.

Next